Historiaa

Joogakerhomme juhlisti 40-vuotista toimintaansa taipalsaaren Jänkälinnan kauniissa järvimaisemassa 9.6.2018. Mukana oli 30 innokasta joogia.

Ohjelma juhlapäivälle oli suunniteltu luonnon äärellä tapahtuvaksi ja sisälsi mm. luontorasteja, mandaloitten tekoa, saunomista ja uintia. Pääasiana tietysti oli Saimaan rantamaisemissa joogaaminen, jota ohjasivat kerhon omat opettajat: Tiina Vahteristo, Sirpa Ripatti, Merja Tompuri ja Liisa Flykt.

Jänkälinnan isäntäpari apujoukkoineen vastasi herkullisista tarjoiluista, jotka pohjautuivat luonnon antimiin kuten monipuolisiin vihanneksiin, savustettuun loheen ja itseleivottuihin leipiin. Jälkiruokana oli kahvin kanssa mehevää mansikkakakkua.

Päivän virallisemmassa osuudessa joogakerhon puheenjohtaja Tiina Vahteristo piti mielenkiintoisen esityksen kerhomme historiasta ja kertoili, miten kaikki sai alkunsa ja Maire Paarmo 13.4.1978 perusti Lappeenrannan joogakerhon. Imatran kerhon puheenjohtaja Annikki Peltonen välitti oman kerhonsa puolesta onnittelut ja ojensi kerhollemme puisen ” JoogaEmman”. Kiitos muistamisista Imatran joogakerholle!

Illan maagisin hetki koitti, kun Jänkälinnan isäntä ’ tohtoritaikuri’ Ilkka Vertanen esitteli vieraille mahtavia taitojaan, joita joukolla äimisteltiin. Paperinpalat muuttuivat seteleiksi pelkällä kopauttelulla tai puhalluksilla ja vielä muuttivat muotoaan euroista dollareiksi.

kerhomme 40-vuotis juhlapäivä onnistui mainiosti pilvilpoutaisessa kesäsäässä ja mahtavissa Jänkälinnan maisemissa.

Kiitokset kaikille osallistujille, yhdessä me teimme päivästä ikimuistoisen!

40v juhla Jänkäsalossa

Scroll to Top