Tervetuloa KYLLI KUKK:N joogaviikonloppuun la-su 7.-8.11. :)

SYDÄMELLISENÄ KUTSUNA: TERVETULOA VIETTÄMÄÄN UPEAA VIIKONLOPPUA LA-SU 7.-8.11. KYLLIN KANSSA <3

Syksymme ihastuttavin & odotetuin vieras jooganopettaja, fysioterapeutti, luennoitsija, Joogakoulu Shantin omistaja KYLLI, saapuu ilostuttamaan meitä Lappeenrantaan marraskuussa ! 

Luvassa hathajoogaa, inspiroivaa puhetta, rentoutumista, iloisuutta ja valoisuutta, jotka yhdessä tai erikseen kannattelevat Sinua vielä pitkään viikonlopun jälkeen <3 Teemana viikonlopussa on viisi elementtiä (vesi, tuli, maa, ilma, eetteri). Lauantaipäivän päätämme halukkaiden joogaviikonloppuun osallistuvien kanssa nauttien aasialaisen grande buffetin antimista ravintola Tang Capitalissa. 

Viikonloppu kokonaisuudessaan soveltuu miehille & naisille sekä kaikentasoisille joogan harrastajille, myös ensikertalaisille, taustasta & joogamuodosta riippumatta – varaathan paikkasi pikimmiten, mukaan mahtuu rajoitettu määrä henkilöitä!

TARKENNUKSET & ILMOITTAUTUMISET

Joogaviikonloppu:

Paikka: Tirilän Työväentalo, Onninkatu 6, 53500 Lappeenranta.

Kellonaika: LA 7.11. klo 10-15.30 & SU 17.11. klo 10-14.00 (molempiin päiviin sis. noin 20 min. tauko.

Hinnoittelu: Työssäkäyvät 80 eur / opiskelijat, työttömät & eläkeläiset 50 eur.

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumiset/maksut pe 30.10. mennessä osoitteeseen: ky.lappeenranta(add at)gmail.com (kun ilmoittaudut, saat paluupostina tarkemmat tiedot).

Lauantain ruokailu joogaviikonloppuun osallistuville:

Jos haluat, olet tervetullut mukaan syömään yhteisesti muiden kurssilla olevien kanssa la-päivän päätteeksi 🙂

Paikka: Ravintola Tang Capital, Kauppakeskus IsoKristiina 2. krs, 53100 Lappeenranta.

Kellonaika: LA 7.11. klo 16.30 alkaen (ravintola sulkeutuu klo 19.30).

Hinnoittelu: Grande buffetin hintatieto 18.9.: 16,20€/hlö, joka maksetaan suoraan ravintolaan ennen ruokailua. 

Ilmoittautumiset: Pöytävarauksen vuoksi ilmoittautumiset ruokailuun jo pe 9.10. mennessä osoitteeseen: ky.lappeenranta(add at)gmail.com

SYKSYN PERJANTAIJOOGAT 4.9 alkaen PELTOLAN KOULULLA

Joogakerhon järjestämät joogaharjoitukset alkavat 4.9 alkaen perjantaisin  klo 17.30. PELTOLAN KOULULLA (Huom. paikka vaihtunut). Tule sisään vesitornin puolelta ja nousu toiseen kerrokseen. Otamme saliin ’korona kehnolaisen’ takia vain 15 joogaajaa, jotka ovat joogakerhon jäseniä, ilmoittautumisjärjestyksessä. Syyskuussa on 4 perjantaita, jotka pitää maksaa kerralla. Hinta on 15 E ja lokakuussa ja marraskuussa 4 perjantaita ja hinta 15 E (koulujen syysloman aikana lokakuussa ei ole harjoitusta). HUOM! hinnoitteluun voi tulla vielä muutosta.

Ilmoittautumiset Marja-Leena Ilmonille osoitteeseen mlilmoni57@gmail.com ja syyskuun maksut 4.9 Sirpalle joogaharjoitusta ennen.

 

Scaravellijoogan viikonloppu la-su 12.-13.9. Lappeenrannassa

Scaravellijoogan opettaja, Malla Rautaparta Helsingistä on tulossa Lappeenrantaan syyskuussa la-su 12.-13.9. pitämään viikonloppukurssia.

Scaravellijooga on hienovaraista ja tarkasti ohjattua, jossa yhtenä pyrkimyksenä se, että löydetään helppous ja pakottomuus tekemiseen.

Kurssiajat molempina päivinä: 9.00-12.30  ja 14-17. Hinta 90€ Lappeenrannan joogakerhon jäsenille ja muille 140€. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä henkilöitä.

Aamupäivän keskellä teetauko, 12.30 kevyt lounas (kasviskeittoa ja salaattia) viereisessä ravintolassa tai mahdollisuus tuoda omat eväät

Paikka on Kesämäenpäiväkodin liikuntasali. Kesämäenpäiväkoti sijaitsee samassa pihapiirissä kuin Kesämäenkoulu (alakoulu).

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: vahteristot@gmail.com

Ennakkotieto: KYLLI KUKK tulossa Lappeenrantaan syksyllä la-su 7.-8.11.2020

Katse kohti tulevaa 🙂 Ihastuttava KYLLI KUKK tulee meitä Lappeenrantalaisia ilahduttamaan syksyllä LA-SU 7.-8.11.2020. Voit varata päivämäärät jo kalenteristasi tätä mitä parhainta viikonloppua varten! Lisätiedot tulossa hieman myöhemmin Marjolta (ilmoittautumiset: ky.lappeenranta(lisää at)gmail.com).

HIENOA, ETTÄ ON JOTAIN IHANAA, MITÄ ODOTTAA JO <3 

Pysy kunnossa kotona EKKO:n kesäkursseilla, joita tarjolla etäopetuksena ma 27.4. alkaen!

Kesäkuntoon kotona! Liikunnan kesäkursseja alkaa etäopetuksena 27.4.2020

Etelä-Karjalan kansalaisopiston kesäkurssitarjonnassa on luvassa muun muassa JOOGAA (hatha-, sydän-, kundaliini- ja yinjooga, lasten jooga, body jooga ja Yogafunc), tanssia (Reggaeton/Dancehall, ¡Baila!, Lavis-lavatanssijumppa®, Zumba® ja Zumba Gold® ) sekä erilaista kuntoliikuntaa (HIIT, Reisi-vatsa-pakara, kuntopiiri).

Löydä oma kurssisi täältä: https://opistopalvelut.fi/ekko/index.php

Mikäli kurssin nimen perässä ei ole merkintää ”toteutetaan etäopetuksena” voi kurssi mahdollisesti alkaa lähiopetuksena myöhempänä ajankohtana.

EKKO netissä: www.ekko.fi & https://www.facebook.com/ekkokansalaisopisto/

 

Kipu ja jooga-kurssi 25.4.2020 la – SIIRRETTY MYÖHEMMÄKSI

Joogakerho järjestää lauantaina 25.huhtikuuta joogakurssin, jonka teemana on JOOGA ja KIPU. Kurssin pitää joogaliiton entinen puheenjohtaja, JoogaopettajienkouluttajaSJL Fysiatri Sinikka Tala. Kurssiin kuuluu luento aiheesta ja joogaharjoitus. Kurssi alkaa klo 11.00 ja päättyy klo 14.00. Kurssi sopii kaikille joogaajille.

Kurssin hinta on 15 E jäseniltä ja muilta 25 E.

Joogaharjoituksen jälkeen kurssi jatkuu klo 14.30 ohjaajille teemalla: Harjoituksen rakenne: miten ja miksi?

Uusi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Hengityskurssi lauantaina 14.3.2020

KURSSI JÄRJESTETÄÄN, MUTTA VÄLTETÄÄN LÄHIKONTAKTIA!

Jos kuitenkin itse päätät jäädä kotiin, vaikka olet ilmoittautunut, niin asia OK.

ÄLÄ TULE KURSSILLE YSKÄISENÄ!

 

Lappeenrannan joogakerho järjestää joogakurssin, jonka teemana on ’HENGITYS’ lauantaina 14.3 Tirikan päiväkodilla, Armilankatu 33. Kurssin ohjaa Antti Heikinheimo. Kurssi alkaa klo 12 alustuksella ja jatkuu joogaharjoituksella. Kesto 3-4 tuntia.

Kurssin sisältönä mm.: Mikä on hengityksen, pranayaman ja pranayama-harjoituksen merkitys osana klassista joogaa? Mitä ovat pranayamaan valmistavat ja mitä varsinaiset pranayama-harjoitukset? Miten pranayama-harjoitukset vaikuttavat?

Kurssin hinta on jäseniltä 15 E ja muilta kuin jäseniltä 25E.

KURSSI ON TÄYNNÄ! Tervetuloa seuraaville kursseillemme!

Perjantain joogat 10.1.-29.5. klo 17.30-19.00

Tervetuloa tuttuun tapaan Suomen Joogaliiton / Lappeenrannan joogakerhon HATHAJOOGAN pariin perjantaisin 10.1.-29.5. klo 17.30-19.00 Tirikan päiväkodille, Armilankatu 33A. Ei ennakkoilmoittautumista, vaihtuva ohjaaja, mukaan omat alustat, maksu käteinen 5e/kerta kaikilta.

Tervetuloa joogaamaan, soveltuu kaiken tasoisille olit sitten jäykkä tahi et

HUOM! Ei tuntia pe 10.4. (pääsiäinen) eikä pe 1.5. (vappu) & kevään 2020 osalta viimeinen kerta on pe 29.5.

Hathajooga ja Vedic Art viikonloppukurssi 22-23.2.2020

Lappeenrannan joogakerho järjestää viikonloppukurssin, jossa yhdistetään hathajoogaa ja Vedic Art-taiteilua la-su 22.-23.2.2020  Lappeenrannan kuvataidekoululla klo 10-15. Kehruuhuoneenkuja 8, Lappeenrannan linnoitus     

Hathajoogan ohjaa jooganopettaja Sirpa Ripatti  ja taidepuolen Eliisa Kivistö, joka on erikoistunut vedic Art-taiteen opetukseen.

Hinta kerholaisilta 65E ja muilta 75E

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.2.2020 joko sähköpostilla tiina.vahteristo@pp3.inet.fi tai tekstiviestillä 044 3270562