Hengityskurssi lauantaina 14.3.2020

KURSSI JÄRJESTETÄÄN, MUTTA VÄLTETÄÄN LÄHIKONTAKTIA!

Jos kuitenkin itse päätät jäädä kotiin, vaikka olet ilmoittautunut, niin asia OK.

ÄLÄ TULE KURSSILLE YSKÄISENÄ!

 

Lappeenrannan joogakerho järjestää joogakurssin, jonka teemana on ’HENGITYS’ lauantaina 14.3 Tirikan päiväkodilla, Armilankatu 33. Kurssin ohjaa Antti Heikinheimo. Kurssi alkaa klo 12 alustuksella ja jatkuu joogaharjoituksella. Kesto 3-4 tuntia.

Kurssin sisältönä mm.: Mikä on hengityksen, pranayaman ja pranayama-harjoituksen merkitys osana klassista joogaa? Mitä ovat pranayamaan valmistavat ja mitä varsinaiset pranayama-harjoitukset? Miten pranayama-harjoitukset vaikuttavat?

Kurssin hinta on jäseniltä 15 E ja muilta kuin jäseniltä 25E.

KURSSI ON TÄYNNÄ! Tervetuloa seuraaville kursseillemme!