KUTSU: Ihastuttavan Kylli Kukkin joogaviikonloppu la-su 27.-28.10.

SYDÄMELLISENÄ KUTSUNA VARAA KALENTERIISI IHANUUTTA & VOIMAANTUMISTA: Vuoden ihastuttavin & odotetuin vieras Joogakoulu Shantin omistaja KYLLI KUKK, saapuu vierailemaan meidän kaikkien iloksi .. ANNA SIIS ITSELLESI LUPA OTTAA VASTAAN HYVÄÄ <3

 

Luvassa mm. hathajoogaa, valaisevia sanoja, rentoutumista, positiivisuutta, iloa sekä elämän energiaa, jotka yhdessä tai erikseen pysyvät sisälläsi Sinua kannatellen pitkälle viikonlopun jälkeen <3 Teemana viikonlopussa on universaalit lait, joista tutustumisen kohteena: ajatuksen, karman, rakkauden, syklisyyden sekä vetovoiman lait. Lauantai-illan päätämme vapauttavan iltaohjelman muodossa, jossa luvassa mm. leikkimielisyyttä, musiikkiin ja liikkeeseen heittäytymistä sekä iloisen mielen nostatusta oman kehon ehdoilla. Vapauttava iltaohjelma antaa Sinulle mahdollisuuden mm. irrottautua kehoon kertyneistä jännitteistä, iso suositus <3

 

Viikonloppu päivä- sekä iltaosuuksineen soveltuu miehille & naisille sekä kaikentasoisille joogan harrastajille, myös ensikertalaisille, taustasta & joogamuodosta riippumatta – varaa paikkasi pikimmiten ! paikkana Kesämäen koulun liikuntasali, Lavolankatu 16, 53600 Lappeenranta.

 

LA 27.10. KLO 10-15 & SU 28.10. KLO 10-14 PÄIVÄOSUUDET MM. JOOGAA, RENTOUTUMISTA, UNIVERSAALIT LAIT

-> Työssäkäyvät 80e / Opiskelijat, työttömät & eläkeläiset 50e

-> Viikonlopun (la-su päivät) osalta sitovat ilmoittautumiset / maksut pe 19.10. mennessä osoitteeseen ky.lappeenranta(add at)gmail.com (saat paluupostina tarkemmat tiedot)

-> HUOM! Kun olet mukana joogaviikonlopussa (la-su päivät), voit osallistua la-iltaosuuteen ilman erillistä maksua sekä tuoda ystäväsi mukana 10 eur/hlö (käteinen, ei ennakkoilmoittautumista)

-> Molempiin päiviin sis. noin 20 min. tauko 

 

LA 27.10. KLO 18-19.30 VAPAUTTAVA ILTAOHJELMA mm. KEHON JÄNNITTEISTÄ IRROTTAUTUMISEKSI

-> 15e, kaikille avoin (myös niille, jotka eivät osallistu la-su päiväosuuksiin), ei ennakkoilmoittautumista, käteinen

-> Mukaan vesipullo, voi tulla lämmin, joustava vaatetus 

 

ILOISIIN NÄKEMISIIN