SYKSYN PERJANTAIJOOGAT 4.9 alkaen PELTOLAN KOULULLA

Joogakerhon järjestämät joogaharjoitukset alkavat 4.9 alkaen perjantaisin  klo 17.30. PELTOLAN KOULULLA (Huom. paikka vaihtunut). Tule sisään vesitornin puolelta ja nousu toiseen kerrokseen. Otamme saliin ’korona kehnolaisen’ takia vain 15 joogaajaa, jotka ovat joogakerhon jäseniä, ilmoittautumisjärjestyksessä. Syyskuussa on 4 perjantaita, jotka pitää maksaa kerralla. Hinta on 15 E ja lokakuussa ja marraskuussa 4 perjantaita ja hinta 15 E (koulujen syysloman aikana lokakuussa ei ole harjoitusta). HUOM! hinnoitteluun voi tulla vielä muutosta.

Ilmoittautumiset Marja-Leena Ilmonille osoitteeseen mlilmoni57@gmail.com ja syyskuun maksut 4.9 Sirpalle joogaharjoitusta ennen.

 

Scaravellijoogan viikonloppu la-su 12.-13.9. Lappeenrannassa

Scaravellijoogan opettaja, Malla Rautaparta Helsingistä on tulossa Lappeenrantaan syyskuussa la-su 12.-13.9. pitämään viikonloppukurssia.

Scaravellijooga on hienovaraista ja tarkasti ohjattua, jossa yhtenä pyrkimyksenä se, että löydetään helppous ja pakottomuus tekemiseen.

Kurssiajat molempina päivinä: 9.00-12.30  ja 14-17. Hinta 90€ Lappeenrannan joogakerhon jäsenille ja muille 140€. Mukaan mahtuu rajoitettu määrä henkilöitä.

Aamupäivän keskellä teetauko, 12.30 kevyt lounas (kasviskeittoa ja salaattia) viereisessä ravintolassa tai mahdollisuus tuoda omat eväät

Paikka on Kesämäenpäiväkodin liikuntasali. Kesämäenpäiväkoti sijaitsee samassa pihapiirissä kuin Kesämäenkoulu (alakoulu).

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: vahteristot@gmail.com