Kevään sunnuntaijoogat alkavat 23.1.2022

Jatkamme joogaharjoituksia Tirikan päiväkodin salissa sunnuntaiaamuisin klo 10-11.30. Hinta 5E/henki. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tule paikalle terveenä. Huolehdimme hygieniasta ja turvaväleistä. Aloitamme harjoitukset 23.1, jos koronatilanne sen sallii.

 

Sunnuntaijoogaa Tirikassa syyskuun 12 päivästä alkaen

Kesäjooga maanantai-iltaisin päättyy 23.8. Kiitos kaikille osallistujille ja ohjaajille! Huom. muuttunut aloituspäivä!  Aloitamme syyskuun 12 päivä sunnuntaijoogan: Tervetuloa siis Tirikan päivänkodin saliin sunnuntaiaamuisin klo 10.00-11.30 joogaamaan.

Kokeilemme ’nonstop’ periaatteella eli ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Seuraamme koronaohjeistusta: Jos ohjeistus muuttuu, voimme siirtyä taas ennakkoilmoittautumisiin.

Jooga maksaa jäseniltä 5 E/kerta ja muilta 8E/kerta.  TERVETULOA

Paula Parppein ohjaama joogakurssi Joutsenon opistolla 3-5.9. 2021 eli Hiljaisuuden viikonloppu

Lappeenrannan joogakerho järjestää yhdessä Paula Parppein kanssa ’Hiljaisuuden viikonlopun’ teemalla ’Rentoutuminen ja Jooganidra’. Kurssi alkaa majoittumisella perjantaina klo 15 jälkeen ja illallinen on klo 17.00. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 12 alkavaan lounaaseen.

Koko viikonlopun hinta, johon kuuluu ruoka ja majoitus, on 145E.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Tiina Vahteristolle osoitteessa vahteristot@gmail.com

Joogaa, luontoa ja lepoa Kannuskoskella 25-27-7.21

Tervetuloa joogaamaan, syömään kasvisruokaa ja kuljeskelemaan luontoon ihanaan Tuhannen tarinan taloon. Lappeenrannan joogakerho järjestää ja Tiina Vahteristo ohjaa joogaharjoitukset. Kurssi alkaa sunnuntaina 25.7. Saapuminen klo 15 jälkeen ja ennen klo 18, jolloin alkaa illallinen. Maanantaina teemme retken koskelle ja tiistaina lopetamme lounaaseen. Ilmoittautumiset Tiina Vahteristolle osoitteeseen vahteristot@gmail.com ja samasta osoitteesta saa myös lisätietoja

Kesäjoogaa Tirikassa

Koronatalvi oli pitkä, mutta kesä näyttää olevan kaunis…

Puistojooga vaihtuu kesäjoogaksi heinä- ja elokuussa ja paikkakin vaihtuu. Eli heinäkuun 5. päivästä alkaen joogaamme tutusti Tirikan päiväkodin salissa, Armilankatu 33. Jooga alkaa klo 18.00 ja päättyy 19.30. Jotta saamme pidettyä turvavälit, otamme vain noin 20 joogaajaa kerralla. Ilmoittautumiset Liisa Flyktille osoitteeseen joogaliisa@hotmail.com

Tervetuloa!

Puistojoogaa kesäkuussa maanantaisin

Kesäkuussa maanantaisin vielä 21 ja 28.6 järjestämme pistojoogaa Pappilan pihaton pihalla klo 18- 19.15. Maksu on 2 E/kerta ja se maksetaan paikan päällä. Sateella joogaa ei ole. Ei ennakkoilmoittautumista.

Mukavaa alkanutta vuotta 2021

Aloitamme näillä näkymin joogatunnit vasta HELMIKUUN alussa. Siihen asti nautitaan lumesta ja jäästä ulkona tai levosta, leipomisesta ja lukemisesta sisällä tai muista mukavista asioista. Kaivetaan kehon muistista itselle parhaimmat joogaliikkeet ja JOOGATAAN!

PS. Youtubesta löytyy joogan lisäksi hyviä rentoutuksia kuunneltavaksi

Tervetuloa KYLLI KUKK:N joogaviikonloppuun la-su 7.-8.11. :)

SYDÄMELLISENÄ KUTSUNA: TERVETULOA VIETTÄMÄÄN UPEAA VIIKONLOPPUA LA-SU 7.-8.11. KYLLIN KANSSA <3

Syksymme ihastuttavin & odotetuin vieras jooganopettaja, fysioterapeutti, luennoitsija, Joogakoulu Shantin omistaja KYLLI, saapuu ilostuttamaan meitä Lappeenrantaan marraskuussa ! 

Luvassa hathajoogaa, inspiroivaa puhetta, rentoutumista, iloisuutta ja valoisuutta, jotka yhdessä tai erikseen kannattelevat Sinua vielä pitkään viikonlopun jälkeen <3 Teemana viikonlopussa on viisi elementtiä (vesi, tuli, maa, ilma, eetteri). Lauantaipäivän päätämme halukkaiden joogaviikonloppuun osallistuvien kanssa nauttien aasialaisen grande buffetin antimista ravintola Tang Capitalissa. 

Viikonloppu kokonaisuudessaan soveltuu miehille & naisille sekä kaikentasoisille joogan harrastajille, myös ensikertalaisille, taustasta & joogamuodosta riippumatta – varaathan paikkasi pikimmiten, mukaan mahtuu rajoitettu määrä henkilöitä!

TARKENNUKSET & ILMOITTAUTUMISET

Joogaviikonloppu:

Paikka: Tirilän Työväentalo, Onninkatu 6, 53500 Lappeenranta.

Kellonaika: LA 7.11. klo 10-15.30 & SU 17.11. klo 10-14.00 (molempiin päiviin sis. noin 20 min. tauko.

Hinnoittelu: Työssäkäyvät 80 eur / opiskelijat, työttömät & eläkeläiset 50 eur.

Ilmoittautumiset: Ilmoittautumiset/maksut pe 30.10. mennessä osoitteeseen: ky.lappeenranta(add at)gmail.com (kun ilmoittaudut, saat paluupostina tarkemmat tiedot).

Lauantain ruokailu joogaviikonloppuun osallistuville:

Jos haluat, olet tervetullut mukaan syömään yhteisesti muiden kurssilla olevien kanssa la-päivän päätteeksi 🙂

Paikka: Ravintola Tang Capital, Kauppakeskus IsoKristiina 2. krs, 53100 Lappeenranta.

Kellonaika: LA 7.11. klo 16.30 alkaen (ravintola sulkeutuu klo 19.30).

Hinnoittelu: Grande buffetin hintatieto 18.9.: 16,20€/hlö, joka maksetaan suoraan ravintolaan ennen ruokailua. 

Ilmoittautumiset: Pöytävarauksen vuoksi ilmoittautumiset ruokailuun jo pe 9.10. mennessä osoitteeseen: ky.lappeenranta(add at)gmail.com