Etusivu


cropped-IMG_1590.jpg

Lappeenrannan joogakerho ry on perustettu 13.4.1978.  Kerhomme perustamisesta on jo yli 40 vuotta! Kerhon tarkoituksena on joogan, ihmisen fyysiseen ja psyykkiseen tasapainoon ja terveyteen tähtäävän menetelmän, tunnetuksi tekeminen. Samalla kerho toimii joogan harjoittajien välisenä yhdyssiteenä.

Olemme osa SUOMEN JOOGALIITTO ry:ä, joka on perustettu vuonna 1967. Suomen Joogaliittoon kuuluu noin 2700 henkilöjäsenen lisäksi 27 rekisteröityä paikallisjäsen-yhdistystä, joista yksi on tämä meidän oma Lappeenrannan joogakerho.

Joogakerhomme ohjaajat ohjaavat talvisin joogaryhmiä mm. Etelä-Karjalan kansalaisopistossa. Kerhomme järjestää myös kerran viikossa kesäisin ja talvisin joogaharjoituksia sekä erilaisia viikonloppukursseja ja retkiä mm. Suomen Joogaliiton kotipaikkaan Suomen Joogaopistolle Saarijärvelle ja talvipäiville.

’Tyyneys ja sisäinen rauha saavutetaan pyyteettömällä harjoituksella ja takertumattomuudella.’ (Joogasutra 1.12 Arvo Tavin mukaan)

’Se joka poikkeaa polulta, löytää uusia polkuja.’ (Niels Kjaer)

Maltillinen ja toista kunnioittava saa vahvan yhteyden elämänvoimaan. Ottamisen halusta vapautuneelle kirkastuu elämän tarkoitus.’ (Sutra ll 36-39 Arvo Tavin mukaan)

’Kaikki todella suuri kasvaa hitaasti ja huomaamatta.’ (Seneca)

Logo vihreäSuomen Joogaliitto ry:n logo.

Uusimmat artikkelit

Sunnuntaijoogaa Tirikassa syyskuun 12 päivästä alkaen

Kesäjooga maanantai-iltaisin päättyy 23.8. Kiitos kaikille osallistujille ja ohjaajille! Huom. muuttunut aloituspäivä!  Aloitamme syyskuun 12 päivä sunnuntaijoogan: Tervetuloa siis Tirikan päivänkodin saliin sunnuntaiaamuisin klo 10.00-11.30 joogaamaan.

Kokeilemme ’nonstop’ periaatteella eli ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Seuraamme koronaohjeistusta: Jos ohjeistus muuttuu, voimme siirtyä taas ennakkoilmoittautumisiin.

Jooga maksaa jäseniltä 5 E/kerta ja muilta 8E/kerta.  TERVETULOA

  1. Paula Parppein ohjaama joogakurssi Joutsenon opistolla 3-5.9. 2021 eli Hiljaisuuden viikonloppu Comments Off on Paula Parppein ohjaama joogakurssi Joutsenon opistolla 3-5.9. 2021 eli Hiljaisuuden viikonloppu
  2. Joogaa, luontoa ja lepoa Kannuskoskella 25-27-7.21 Comments Off on Joogaa, luontoa ja lepoa Kannuskoskella 25-27-7.21
  3. Lappeenrannan joogakerhon vuosikokous 2021 Comments Off on Lappeenrannan joogakerhon vuosikokous 2021
  4. Kesäjoogaa Tirikassa Comments Off on Kesäjoogaa Tirikassa
  5. Puistojoogaa kesäkuussa maanantaisin Comments Off on Puistojoogaa kesäkuussa maanantaisin
  6. PERJANTAIJOOGAT tauolla toistaiseksi Comments Off on PERJANTAIJOOGAT tauolla toistaiseksi
  7. Mukavaa alkanutta vuotta 2021 Comments Off on Mukavaa alkanutta vuotta 2021
  8. Tervetuloa KYLLI KUKK:N joogaviikonloppuun la-su 7.-8.11. :) Comments Off on Tervetuloa KYLLI KUKK:N joogaviikonloppuun la-su 7.-8.11. :)
  9. SYKSYN PERJANTAIJOOGAT 4.9 alkaen PELTOLAN KOULULLA Comments Off on SYKSYN PERJANTAIJOOGAT 4.9 alkaen PELTOLAN KOULULLA